WAAR TE KOOP? BIJ SKDC

ALLEEN VIA THUIS DEMONSTRATIE VAN EEN KIRBY DISTRIBUTEUR
Nieuwe Kirby’s en de persoonlijke Kirby garantie is alleen te verkrijgen via geautoriseerde distributeurs zoals SKDC. Kijk hiervoor op https://www.kirby.com/find-a-kirby-distributor/ toets Netherlands” in en u ziet SKDC vermeld staan.

INTERNET VERKOOP IS VERBODEN
Geautoriseerde distributeurs zoals SKDC mogen géén Kirby’s aanbieden op internet. Er zijn ook in Nederland helaas handelaren die dit doen zoals Roaps, Stofzuigeronline, Stofzuigernet en Veltec. Pas hier mee op want het zijn gebruikte Kirby’s, oudere modellen, hebben geen Kirby garantie en zij kunnen geen nieuwe originele onderdelen kopen bij Kirby. Laat u niets wijs maken door wat zij zeggen of schrijven. Op kirby.nl staat er het volgende over geschreven; “Alle informatie of aanbiedingen die u toch mocht aantreffen op het internet, hoe mooi het ook verteld of getoond wordt, heeft geen enkele verbintenis met de Kirby Company! Kirby staat hier dan ook niet voor in en wat u hier ook mee doet is volledig voor eigen risico.”


NR.1 ALL-IN-ONE CLEANING SYSTEM

VAN STOFZUIGER T/M VLOEREN REINIGER
Wilt u een harde vloer stofzuigen? Een tapijt echt schoon hebben? Wilt u haren, gruis, vervelende vlekken en nare geuren verwijderen? Heeft u lederen of gestoffeerde meubels? Wilt u een vloer boenen, dweilen, schrobben, shamporellen? Wenst u kalk aanslag langere tijd te verwijderen? De voegen schoon en lichter krijgen? De Avalir2 kan het allemaal. Het verwijdert ook huidschilfers (mens en huisdier) uit banken, vloerkleden, trappen en matrassen.

STOFZUIGEN, ECHT SCHOON

TAPIJT-VLOERKLEDEN-MEUBELS -TRAPPEN
Het zuigt, klopt en veegt met gemak al het stof, vuil, huisdier haren, -schilfers en allergenen op. Of het nu een harde vloer stofzuigt, een meubel of vloerkleed/tapijt, trapbekleding het maakt niet uit. Vloerkleden en tapijten maakt het tot op de rug schoon en dat doet u met drie vingers. Geen geduw en getrek meer op uw vloerkleed. Zo gemakkelijk en licht geldt ook uw meubels, trapbekleding en matrassen. Kirby Avalir2 maakt uw matras huisstofmijt vrij, wel zo fris en gezond.

SHAMPOO

TAPIJT-MEUBELS-TRAPPEN-AUTO STOELEN
Met onze professionele droogschuim verwijdert u vervelende vlekken en nare geuren. Het wordt niet nat maar slechts hand vochtig waardoor er een kortere droogtijd is dan u gewend bent dan met andere producten. Het is te verkrijgen in een geurloze variant en een lavendel geur. Een beschermlaag wordt automatisch aangebracht. Met twee gouden certificaten van het RUG instituut bent u verzekerd van vuil en vochtverwijdering. En het ziet er altijd beter, schoner en mooier uit.

GEEN TAPIJT, GEEN PROBLEEM

HARDE VLOEREN REINIGER
Gebruik ons product ook als harde vloeren reiniger. Boen, dweil, schrob uw harde vloer. Of u nu parket, tegel, vinyl, laminaat, pvc, grind vloeren heeft. Boen en dweil parket, laminaat, vinyl, pvc en tegel en stenen vloeren. Schrob tegel, plavuizen en grind vloeren. En breng die mooie glans laag terug op uw harde vloer.

VERBETERDE LUCHTKWALITEIT

HEPA FILTRATIE
Ons product is ontworpen om de sterkste luchtstroom te kunnen bieden om stof, haren, vuil en gruis uit uw tapijt en harde vloeren te zuigen en kloppen. Dit vuil belandt uiteindelijk in een verwisselbare HEPA filter stofzuiger zak. Dit filter reduceert stof, huidschilfers, schimmelsporen, stuifmeel en ander vuil. Bovendien zit de motor in een verzegelde ruimte, deze zal dus de opgezogen vuile lucht niet terug de ruimte in blazen zoals normale stofzuigers dat doen.

ALLERGIEËN/LICHAMELIJKE KLACHTEN

COPD-ASTMA-HUISSTOFMIJT-REUMA
Personen met astmatische klachten, huisstof(mijt) allergie en COPD hebben enorm veel baat met ons product. Dankzij de HEPA filter technologie en de verzegelde motor. Deze blaast niet de opgezogen vuile lucht terug de ruimte in. De onderdelen zijn van lichtgewicht en ijzersterk materiaal. Wat maakt dat een trap stofzuigen voor iedereen een eitje is. Maar ook het stofzuigen van een matras, bank en vloerkleed doet u met één hand.